Lmao Značenje

Lmao Značenje

Internet skraćenica sleng žargon. U današnjem modernom govoru često ćete čuti neke nove izraze zato će se mnogi od vas zapitati šta znači LOL.

Instagram Photo By Vintage Vibes Apr 5 2016 At 3 05am Utc Citazioni Di Tv Citazioni Di Film Citazioni Letterarie

Da biste vidjeli sva značenja LMFAO pomaknite se dolje.

Lmao značenje. Također je veoma omiljen među mlađom ekipom koja voli tipkati porukice. Ukoliko niste znal ili se pitate šta znači skraćenica LOL. The Meaning of Lmao.

Ovaj je akronim veoma sličan LOL-u ali se koristi kao varijacija smijanja nečemu. LMAO - anglická zkratka pro laughing my ass off což by se dalo přeložit jako podělám se smíchy či smíchy se poseru. LMAO - je skraćenica od Laughing My Ass Off što u slobodnom prevodu znači Umirem od smeha ROFL - ili Rolling On Floor Laughin znači Valjamo se po podu od smeha i ova skraćenica ima jače značenje od LMAO.

Lmao is a phrase that comes into mind when were laughing very hard even though we rarely lose body parts to laughing. Uobičajeno se koristi u odnosu na strance. Zkratka bývá používána při online komunikaci pro vyjádření pobavení z něčeho.

LMAO je skraćenica od engleskih reči Laughing My Ass Off predstavlja nekontroslisani smeh. - lots of laughs ili - laughing. Ako želite možete preuzeti i slikovnu datoteku za ispis ili je podijeliti s prijateljem putem Facebooka Twittera Pinteresta Googlea itd.

LOL je skraćenica od engleske reči. I to ne samo kada smo kraj kompjutera telefona ili tableta već sve češće možete da čujete nekog kako kaže WTF ili OMG. Lmao definition laughing my fucking ass off.

Ily I love you volim te kod nas popularna i vtp volim te puno Ppl people ljudi. Typically people use it in written conversations to show that they think something is funny. Lmao stands for laughing my ass off.

9znacenje rijeci FTWROFLLMFAO I LMAO u jednom komu mora bit sve po redunema edit komma BrySi. Na primjer izraz ayy lmao je popularan u ogromnoj mreži kreativnih platformi za bloganje. Компјутераш блог Друштвене Мреже Друштвене Мреже Енглески Интернет 15 коментара.

Idk I dont know ne znam kod nas popularna nzm ne znam. Ako želite možete preuzeti i slikovnu datoteku za ispis ili je podijeliti s prijateljem putem Facebooka Twittera Pinteresta Googlea itd. Laughed my fucking ass off a euphemistic initialism used to avoid explicit vulgarity.

LMAO Laughing my ass off prosipam se od smijeha. Lean prijevod u rječniku engleski - hrvatski u Glosbe online rječnik besplatno. Što to znači LMAO IDC BRB.

LMAO Laugh My Ass Off. IDK I Dont Know. Možda i da ali ste shvatili da vam je nemoguće dešifrirati što pojedine poruke znače osim ako ste u koraku s internetskim slang novotarijama.

Značenje reči i pojmova. Pwn značenje potiče od pogrešnog slovkanja riječi own posjedovati -prvobitna upotreba u online igrama proširila se na čitav online univerzum i koristi za suptilno opisivanje trenutačne nadmoćnosti neke individue nad drugim ili biti jako dobar u nečemu tj. Tbh To be honest iskreno.

Hvala na gledanju otvori za više informacijaAko ti se svideo svideo klip ostavi LAJK i SUBSCRIBE ako zelis bicu ti prezahvalan-----. LOL LMAO ROFL OMG OMFG Laughing Out Loud Laughing My Ass Off Rolling On Floor Laughing Oh My God Oh My Fuckin God Izrazi koji se jako često koriste među današnjom omladinom i što je tužno ne samo među mlađima. Na sljedećoj slici možete vidjeti glavne definicije za LMAO.

Ono što je još tužnije je da su ovi izrazi prešli granice virtuelne komunikacije i da se mogu čuti i u govoru. Provjeravate li poruke na mobitelu svog djeteta. Na sljedećoj slici možete vidjeti glavne definicije za LMFAO.

Koristi se po internetu ali na našim prostorima nije toliko popularna. Овај чланак пишем више због себе него због вас јер ни сам више појма немам шта су. 27092013 LOL omg wtfпојашњење неких интернет жаргона.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Naravno pravo značenje ljudi je nepoznato - možda samo njezini tumači znaju njezino stvarno tumačenje. U internet svetu sve se više susrećemo sa internet skraćenicama Internet Abbreviations koje su postale sastavni deo razgovora.

Omg Oh my God o moj Bože. Legenda kaže da je Ayy lmao fraza koju navodno izgovaraju izvanzemaljska bića.

Pin On Ideas For The House

Pin By San On Funny Funny Quotes Quotes Words

3

Pin On Words

Pin On Antikvarnica Knjiga

3

3

Instagram Photo By Vintage Vibes Apr 5 2016 At 3 05am Utc Citazioni Di Tv Citazioni Di Film Citazioni Letterarie

3

Instagram Photo By Vintage Vibes Apr 5 2016 At 3 05am Utc Citazioni Di Tv Citazioni Di Film Citazioni Letterarie